Dodaj do mojego indeksu leków »
MioBio Alaskan (Cod-liver oil + Shark liver oil) preparaty:
Nazwa handlowa | Postać | Dawka | Opakowanie | 75+ | ![]() |
Odpłatność | Opłata pacjenta (zł) |
Cena 100% (zł) |
Wskazania refundacyjne Opis leku |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
MioBio Alaskan (Supl) | żelki | 30 szt. | 75+: n.d. | Ciąża: n.d. | Odpłatność: 100% | Opłata pacjenta (zł): 20,40 | Cena 100% (zł): 20,40 | Wskazania refundacyjneOpis profesjonalny | |
|
MioBio Alaskan
S-Lab Sp. z o.o.
Opis produktu został przygotowany na podstawie materiałów producenta.
SKŁAD
Porcja dzienna (2 żelki) zawiera: 200 mg oleju z wątroby dorsza (zawierającego DHA, EPA), 58 mcg witaminy A, 0,3 mcg witaminy D, 150 mg oleju z wątroby rekina (w tym 30 mg alkilogliceroli), 48 mg oleju z wiesiołka i 120 mg inuliny. Produkt zawiera glukozę.
ZASTOSOWANIE
Suplement diety MioBio Alaskan uzupełnia dietę w składniki produktu. Produkt jest przeznaczony dla dzieci powyżej 3. roku życia.
PRZECIWWSKAZANIA I ŚRODKI OSTROŻNOŚCI
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek składnik suplementu.
SPOSÓB PRZYJMOWANIA
Zalecana porcja do spożycia to 2 żelki dziennie.
Nie należy przekraczać porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
SKŁAD
Porcja dzienna (2 żelki) zawiera: 200 mg oleju z wątroby dorsza (zawierającego DHA, EPA), 58 mcg witaminy A, 0,3 mcg witaminy D, 150 mg oleju z wątroby rekina (w tym 30 mg alkilogliceroli), 48 mg oleju z wiesiołka i 120 mg inuliny. Produkt zawiera glukozę.
ZASTOSOWANIE
Suplement diety MioBio Alaskan uzupełnia dietę w składniki produktu. Produkt jest przeznaczony dla dzieci powyżej 3. roku życia.
PRZECIWWSKAZANIA I ŚRODKI OSTROŻNOŚCI
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek składnik suplementu.
SPOSÓB PRZYJMOWANIA
Zalecana porcja do spożycia to 2 żelki dziennie.
Nie należy przekraczać porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Opracowanie: mgr farm. Ilona Ślugaj, współpraca dr n. med. Krzysztof Piwowarczyk